GooglePLUS
Logo do druku
Strefa klienta:
select language pl en ru

OBRAM

SZUKAJ

Linia do produkcji serów dojrzewających

Produkcja sera na liniach technologicznych OBRAM

Produkcja sera żółtego to proces złożony, kilkuetapowy i wymagający zastosowania odpowiednich urządzeń. Aby otrzymać produkt o określonych właściwościach, który za każdym razem smakował i wyglądał będzie tak samo, niezwykle istotne jest dysponowanie maszynami, które nie tylko zapewnią wymaganą efektywność produkcji oraz higienę, ale także precyzję, sprawiającą, że produkcja sera będzie mogła odbywać się w pełnej zgodności z przyjętymi, szczegółowymi wytycznymi. Proponowane przez nas maszyny zostały starannie zaprojektowane oraz wykonane, w taki sposób, by odznaczały się najlepszymi parametrami technicznymi i spełniały wszystkie warunki, jakie musi spełniać w pełni nowoczesna i niezawodna linia technologiczna.



Linie technologiczne wytwarzane przez OBRAM przeznaczone są do produkcji różnych typów i rodzajów serów dojrzewających:
  • Twardych (grojer, ementaler itp.)
  • Półtwardych (holenderskich, szwajcarskich, tylżyckich itp.)
  • Półmiękkich


W skład linii technologicznej do produkcji serów wchodzą następujące urządzenia:



Zdjęcia

O Firmie Oferta Realizacje Nasi przedstawiciele Multimedia Kontakt Praca Mapa Strony

Copyright 2011 by Obram. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i realizacja: 4hosting.pl