GooglePLUS
Logo do druku
Strefa klienta:
select language pl en ru

OBRAM

SZUKAJ

System końcowego prasowania serów










Prasy otwarte


Zalety:
  •  indywidualne prasowanie każdego sera
  •  regulacja siły nacisku w poszczególnych fazach 
  •  regulacja czasu prasowania w poszczególnych fazach 
  •  krótki czas załadunku pras
  •  dostosowanie systemów pras  do potrzeb klienta (jednopiętrowe wielopiętrowe)
  •  mycie w systemie CIP

Prasy zabudowane 


Dodatkowe zalety pras zabudowanych:
  • stała temperatura wokół serów
  • prasa wyposażona w głowice myjące umożliwiające mycie w systemie CIP w wysokiej  temperaturze
  • możliwość niezależnego mycia każdej sekcji
  • ograniczona emisja pary oraz oparów środków myjących do pomieszczeń produkcyjnych podczas mycia

O Firmie Oferta Realizacje Nasi przedstawiciele Multimedia Praca Kontakt Mapa Strony

Copyright 2011 by Obram. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i realizacja: 4hosting.pl